Στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Τον 4ο Ευρωπαϊκό του τίτλο θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, αφού τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης 8-7 στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.
Ο Ελληνικός "εμφύλιος" ουσιαστικά κρίθηκε στην 3η περίοδο με την εκρηκτική παρουσία επιθετικά της Αβραμίδου. Η έμπειρη άθλητρια του Ολυμπιακού πήρε στις πλάτες της την ομάδα των ερυθρολεύκων και με 4 σερί γκολ
μετέτρεψε το 5-4 υπέρ της ομάδας της Αλαξίας Καμμένου σε 7-5 υπέρ του Ολυμπιακού. Η Βουλιαγμένη σκοράρει κάνοντας το 7-6 με την Χυδηριώτη, αλλά και πάλι η Αβραμίδου με το 4ο γκολ της έκανε το 7-6. Η Βουλιαγμένη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 8-7 18 δεύτερα πριν το τέλος με την Ξενάκη.
Αν και ο ΝΟΒ έδειξε να μπορεί, όχι απλά να κοντράρει αλλά και να προβληματίσει τον Ολυμπιακό, από την... έκρηξη της Αβραμίδου και μετά φάνηκε που έχασε πρώτα ψυχολογικά και μετά αγωνιστικά.

Στον τελικό τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσουν τη Σαμπαντέλ, η οποία απέκλεισε την Πάντοβα με σκορ 8-5.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάγκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα