Φήμες για "Thor 4" άκουσε η Valkyrie

Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η Tessa Thompson, η οποία ενσάρκωσε την Valkyrie στο "Thor: Ragnarok", ισχυρίζεται ότι άκουσε φήμες περί "Thor 4" με την επιστροφή του Taika Waititi, του σκηνοθέτη του "Ragnarok".

Σύμφωνα με το LA Times, η Thompson σε συνέντευξή της για τη νέα της ταινία "Little Woods", μίλησε για όσα ξέρει. "Άκουσα ότι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα και άλλης ταινίας "Thor". Δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι οι πληροφορίες μου,

αλλά άκουσα ότι η ιδέα υπάρχει. Μάλλον ο Taika Waititi θα επιστρέψει".

Όσον αφορά το πού βρισκόταν η Valkyrie κατά τη διάρκεια του "Avengers: Infinity War", η ηθοποιός απάντησε, "Κάποιες φορές λέω πως βρισκόταν σε ένα μπαρ". Πάντως, στις αφίσες χαρακτήρων, η Valkyrie εμφανίστηκε έγχρωμη πράγμα που σημαίνει ότι είναι ζωντανή και ότι θα παίξει κάποιον ρόλο στην ερχόμενη ταινία.

Τέλος, πολλοί fan έχουν εκφράσει την προτίμησή τους για την πιθανότητα ρομαντικής σχέσης μεταξύ της Valkyrie και της Carol Danvers. Σε αυτό η Thompson απάντησε, "Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την πιθανότητα ρομαντικής σχέσης", είπε. "Δεν ξέρω καν τι συμβαίνει στους χαρακτήρες ή αν ποτέ τους συναντιούνται, αλλά θα μου άρεσε η ιδέα περισσότερων γυναικείων χαρακτήρων της Marvel να αλληλεπιδρούν. Είναι τόσο τέλειο και έχει έρθει η ώρα. Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γυναικείοι χαρακτήρες στο MCU".

Για να λέμε και την αλήθεια, αν και η ιδέα του να καταλήξει με την Captain Marvel είναι δελεαστική, πιο σωστό φαντάζει το ζεύγος 'Captain Marvel - Maria Rambeau' μιας και η ιστορία τους έχει περισσότερο βάθος. Όπως και να'χει η Thompson "θα ήθελε να βγει μαζί τους για ένα ποτό".

Εμείς αναμένουμε να δούμε την Valkyrie στο "Avengers: Endgame", το οποίο θα βγει στην χώρα μας στις 24 Απριλίου. Η ταινία η ταινία έχει διάρκεια 3 ωρών και οι σκηνοθέτες μας εξήγησαν το γιατί. H Disney έδειξε δύο νέες σκηνές κατά τη διάρκεια του CinemaCon αποκαλύπτοντας το στάτους των Infinity Stones και μια ομαδική σκηνή με την Captain Marvel. Επίσης, έχουμε ένα 30 δευτερολέπτων teaser με τον Captain America να προετοιμάζει την ομάδα για τη σημαντικότερη "μάχη της ζωής τους" και ένα άλλο με τους εναπομείναντες Avengers και την Captain Marvel να καταστρώνουν σχέδιο εναντίον του Thanos.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Chris Hemsworth εξέφρασε το πόσο "απελευθερωτικό" ήταν το "Ragnarok" σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ταινίες. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα