Τους κακούς του παρoυσιάζει το trailer της 2ης σεζόν του "Krypton"

Θα παλέψει για την επιβίωση ο Οίκος των El.

Πέρυσι τέτοια εποχή μάθαμε ότι το Syfy ανανέωσε το "Krypton" για 2η σεζόν. Η σειρά της DC θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες μας στις 12 Ιουνίου 2019 και σήμερα σας φέρνουμε το trailer του 2ου κύκλου.

Η σειρά διαδραματίζεται χρονικά δύο γενιές πριν από την καταστροφή του πλανήτη και επικεντρώνεται στον παππού του Superman, Seg-El. Με τον Cameron Cuffe να δίνει πνοή στην χαρακτήρα, έχουμε την ευκαιρία

να δούμε την προσπάθεια του Seg-El να αποκαταστήσει το όνομα και την τιμή της οικογένειάς του, καθώς μπλέκει με τους Braniac και Adam Strange.

Δείτε το παρακάτω:

Την εμφάνισή του στο trailer κάνει και ο κακόφημος εξωγήινος Lobo, ο οποίος ξέραμε ότι θα προσγειωθεί στη μικρή οθόνη από τον Οκτώβριο. Ο Emmett J. Scanlan ("Guardians of the Galaxy") θα τον ενσαρκώνει.

Κατά το NBCUniversal, ο Lobo είναι "ένας αδίστακτος κυνηγός κεφαλιών, που αποδεκάτισε ολόκληρα είδη, και κατέχει ένα ιδιοφυές επίπεδο νοημοσύνης όταν πρόκειται για ζητήματα πολέμου, κάνοντας τον έναν θανάσιμο αντίπαλο. Κατακλυσμένος από υπεράνθρωπη δύναμη, και όντας αθάνατος, ο Lobo θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρις ότου η δουλειά του τελειώσει. Ο λόγος του είναι το μόνο πράγμα που ο Lobo κρατά ιερό, και αν και ποτέ δεν θα παραβιάσει μία συμφωνία, μπορεί να αμελήσει το πνεύμα του κατά καιρούς".

Κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 μάθαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του "Krypton". Ο Lobo δεν θα είναι ο μοναδικός που θα διαταράξει την ειρήνη του πλανήτη Krypton. Παρά το μέγεθος των τραγικών εξελίξεων που έχουν προηγηθεί, οι κάτοικοι του πλανήτη δεν θα προλάβουν να ξεπεράσουν τη συμφορά αφού ο Brainiac (Blake Ritchon) πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά. Και το κακό συνεχίζεται. Ο Doomsday σκοπεύει να απελευθερώσει την ολοκληρωτική του δύναμη, όπως μας προϊδέασε ο Welsh. Οι δύο villains θα επεκταθούν μαζί με τη σειρά πέρα του Kandor, σε άλλους πλανήτες του υπόλοιπου σύμπαντος. Ο πλανήτης που γεννήθηκε ο Brainiac, Colu, και οι άνθρωποι του Adam Strange (Shaun Sipos) θα γνωρίσουν τη μεγάλη απειλή και τον τρόμο που θα προκαλέσει το άσβεστο μίσος τους. Ο Welsh ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την πιθανότητα να δούμε την ιστορία προέλευσης του Brainiac. "Θα πάμε στον Colu στη δεύτερη σεζόν".

Στο cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Georgina Campbell, Shaun Sipos, Ellieot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day και Aaron Pierre. Ο David S. Goyer είναι ο δημιουργός της σειράς και ο Cameron Welsh είναι ο showrunner.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece SDCC 2018: Πανικό θα προκαλέσει ο Lobo στο "Krypton" και δεν θα είναι ο μόνος
Keywords
Τυχαία Θέματα