Αναβλήθηκε η αγωνιστική στην Ολλανδία για χάρη του Άγιαξ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μπορεί στη χώρα μας να μοιάζει με μακρινό όνειρο, αλλά στην Ολλανδία είναι απολύτως λογικό. Η Eredivisie με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων αποφάσισε να αναβάλει την 33η αγωνιστική, προκειμένου ο Άγιαξ να έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τον ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Τότεναμ.

Η εν λόγω
αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου, δύο ημέρες δηλαδή πριν τα ημιτελικά του Champions League και ο «Αίαντας» είχε εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Γκράαφσαπ. Συνυπολογίστε δε ότι η ομάδα του Άμστερνταμ ισοβαθμεί με την PSV στην κορυφή της Eredivisie για να αντιληφτείτε την κρισιμότητα της απόφασης. Ούτε αυτό όμως στάθηκε εμπόδιο στις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής.

Ο Άγιαξ εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το Ολλανδικό ποδόσφαιρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, έχοντας αποκλείσει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Έτσι, η Eredivisie σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς την ομάδα του Τεν Χαγκ ανέβαλε ολόκληρη την αγωνιστική και τη μετέβαλε για τις 15 Μαΐου. Φυσικά, υπήρξε η σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων, κάτι που στην Ελλάδα μοιάζει με μακρινό όνειρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα