Και άλλη ανανέωση δέχεται το "Last Man Standing"

Έλα ρε 8η σεζόν!

Μία από τις αγαπημένες οικογενειακές κωμωδίες του Fox, το "Last Man Standing", ανανεώθηκε για 8η σεζόν, σύμφωνα με το Variety.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Tim Allen, Nancy Travis, Amanda Fuller, Molly McCook, Christoph Sanders, Jordan Masterson, Jet Jurgenson, Jonathan Adams, Krista Marie Yu και Hector Elizondo.

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Kevin Abbott, Matt Berry, Kevin Hench, Ed Yeager, Allen, Marty Adelstein, Shawn Levy, Becky Clements, Richard Baker και Rick Messina, ενώ δημιουργός του ο Jack Burditt. Ο Abbott εκτελεί και χρέη showrunner για τις ανάγκες της σειράς.

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται στο ABC, από το 2011 έως το 2017 για έξι σεζόν. Μετά την ακύρωσή της όμως 'σώθηκε' από το Fox και πλέον προβάλλεται εκεί. Η 7η σεζόν έφερε 5,88 εκ. θεατές ανά επεισόδιο και έγινε η πρώτη σε προτιμήσεις σειρά για την Παρασκευή.

Ο Allen πρωταγωνιστεί ως Mike Baxter, ένας παντρεμένος με τρεις κόρες που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε ένα σπίτι που 'κυριαρχείται' από γυναίκες. Είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με αθλητικά είδη και χρησιμοποιεί τα vlogs του για να εκφράσει τις απόψεις του σε ποικίλα θέματα, όπως πολιτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

"Δεν το πιστεύω ότι το ‘Last Man Standing’ θα φτάσει τα 150 επεισόδια και θα δεχτεί ανανέωση για άλλη μια σεζόν στο Fox", είπε σε δήλωσή του ο Allen. "Είναι απίθανα νέα για εμάς που μας αρέσει να φτιάχνουμε ιστορίες και να σας κάνουμε να γελάτε. Αξίζουν συγχαρητήρια οι πιστοί fans που μας κράτησαν ζωντανούς. Ευχαριστούμε την οικογένεια του Fox, που συνεχίζει να μας προσφέρει ασφάλεια. Αν συνεχίσουμε έτσι θα αποκαλούμε τη σειρά: ‘Ο Τελευταίος Άνδρας που δεν μπορεί να σταθεί'".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Νέα προσθήκη για την τρίτη σεζόν του "The Marvelous Mrs. Maisel" Έχουμε την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπας Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα