Περισσότερα μπλεξίματα προβλέπονται για τον Marty Byrd στην 3η σεζόν του "Ozark"

Γιούπι!

Λίγο μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση της δραματικής του σειράς, "Ozark", για τρίτη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Jason Bateman για την ανανέωση παρακάτω:

I'm happy for me, but concerned for Marty - it's official OZARK 3 is on its way. pic.twitter.com/xeGXZxfrjB

Jason Bateman (@batemanjason) October 10, 2018

Η 3η σεζόν θα αποτελείται και αυτή από 10 επεισόδια και θα συνεχίσει να ακολουθεί τη ζωή του Marty Byrd (Jason Bateman), καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του μπλέκουν με τα καρτέλ ναρκωτικών και προσπαθούν να ξεπλύνουν $500 εκ. σε πέντε χρόνια.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Jason Butler Harner, Peter Mullan και Lisa Emery.

O Bateman σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια στις δύο πρώτες σεζόν, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη παραγωγού. Δεν ξέρουμε πόσες φορές, και αν θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τη νέα σεζόν. Το "Ozark" δημιουργήθηκε από τους Bill Dubuque και Mark Williams, οι οποίοι θα είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η 2η σεζόν μας άφησε μετέωρους με αναπάντητα ερωτήματα και περίεργες καταστάσεις, οπότε ανυπομονούμε για τις απαντήσεις στη νέα σεζόν. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

Για περισσότερα νέα στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

IGN GreeceTo Netflix είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δικού του στούντιο παραγωγήςΤα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το NetflixΤρεις νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας ανακοίνωσε το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα