Left Alive: Ο κόσμος του νέου παιχνιδιού της Square Enix

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα trailers.

Η Square Enix έχει δείξει αρκετές φορές ότι της αρέσει να απασχολείται με πολλά projects ταυτόχρονα, αλλιώς δεν θα περιμέναμε για το Kindom Hearts 3 γύρω στη μία δεκαετία. Παρόλα αυτά, το ταλέντο στις ομάδες της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητο, αν κρίνουμε από το υπόβαθρο της ομάδας πίσω από το νέο της project, Left Alive.

Το Left Alive δεν θα ακολουθήσει τα Kingdom

Hearts 3 και Final Fantasy VII Remake σε τεράστιους και χαοτικούς παραγωγικούς κύκλους, καθώς όπως ανακοίνωσε η Square (ευχαριστούμε PCGamer) αυτό θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2019.

Ήδη είναι διαθέσιμο προς προ-παραγγελία στο Steam το Day One Edition, στην τιμή των €60, και αυτό συμπεριλαμβάνει το Destructive DLC Pack (ammo pack, light body armor, recovery pack και ένα αποκλειστικό Padub weapon), 5 wallpapers και ένα δείγμα του digital soundtrack.

Στο παραπάνω trailer, περιγράφεται με λίγα λόγια και ο κόσμος όπου λαμβάνει χώρα το Left Alive, όπου η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε αντίθεση με την ικανότητα της ανθρωπότητας να τη χρησιμοποιεί υπεύθυνα. Η πολιτική ισχύς έχει μεταφερθεί από τα κράτη σε οικονομικές "οντότητες", ενώ μαθαίνουμε για τους 3 πρωταγωνιστές μας, εκ των οποίων θα έχουμε διαφορετικές οπτικές γωνίες πάνω στα γεγονότα.

Οι αποφάσεις μας μέσα το παιχνίδι θα δημιουργούν και τις αντίστοιχες "αντιδράσεις", στο πλαίσιο τω πολλαπλών story paths του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceThe Room - Nintendo Switch Announcement TrailerGamescom 2018: Fear The Wolves: Συνέντευξη με τον Ruslan DidenkoGamescom 2018: Robothorium: Συνέντευξη με τον Ulysee Trezeres

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα