Στην ταινία "Kraven the Hunter" ίσως βρεθεί και ο Spider-Man

Αραχνο-κατάσταση.

Στο "Venom" μπορεί να έλειπε, στο "Kraven the Hunter", όμως, ίσως και να είναι εκεί. Ο Richard Wenk επιβεβαίωσε στο Discussing Film πως εργάζεται πάνω στο σενάριο για την ταινία του γνωστού αντιπάλου του αραχνο-ήρωα, και πως ο ίδιος ο αραχνο-πρωταγωνιστής ίσως κάνει την εμφάνιση του.

"Βρίσκεται στο σύμπαν του Spider-Man. Πρόκειται να φτάσω πολύ κοντά στην παράδοση του Kraven the Hunter,

και αυτός πρόκειται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Spider-Man", δήλωσε ο Wenk. "Νομίζω ότι αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι πως αυτό είναι το 'Kraven's Last Hunt', και ακόμα κι αν αυτός είναι ο προάγγελος αυτής της ταινίας, ακόμα κι αν συμπεριληφθεί, εξακολουθούμε να μιλάμε για αυτό [το σύμπαν]. Και ακόμα και η ιδέα πως το 'Kraven' θα μπορούσε να είναι σαν το 'Kill Bill', μία ταινία δύο μερών. Όλα βρίσκονται στο σύνολο".

Η ανακοίνωση για την αυτόνομη ταινία του Kraven ήρθε νωρίτερα φέτος. Το "Kraven's Last Hunt" που αναφέρθηκε αφορά μία ιστορία, σε κόμικ του 1987, που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Kraven και την τελική σύγκρουση του με τον Spider-Man. Πρόκειται για μία σκοτεινή ιστορία με αρκετά γυρίσματα, που φαινομενικά δεν θα μπορούσε να αποδοθεί χωρίς την παρουσία του Spider-Man σε κάποιο επίπεδο.

Ο Wenk παραδέχθηκε πως βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια της συγγραφικής προόδου. Παρόλα αυτά, συνεργάζεται με την Sony για αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι, βεβαίως, ακόμα ξεκάθαρο το πως και εάν ο "Kraven the Hunter" της Sony θα βρει μία σύνδεση με το MCU.

Η πρώτη φορά που είδαμε αραχνοταινία να παίρνει θέση στα γεγονότα του MCU ήταν το 2017, με το "Spider-Man: Homecoming". Το "Venom", ωστόσο, με τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή από τον αραχνοκόσμο έμεινε έξω και παρέμεινε στο σύμπαν της Sony. Αλλά, εκ μέρους της ίδιας της Sony παρουσιάστηκαν βλέψεις για τη συμμετοχή του Venom στον κόσμο του MCU οπότε, θεωρητικά, οι πόρτες είναι ανοιχτές για να δέσουν όλες αυτές οι ταινίες με κάποιον τρόπο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10The Boys: Teaser Trailer - NYCC 2018 Mortal Engines - Trailer #3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα