Στην κληρωτίδα και ο ΑΟ Θήρας, 3-1 την Θέτιδα

Παρουσία της ομάδας που το διοργανώνει θα φιλοξενηθεί τελικά το final-4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει στη Σαντορίνη 2-3 Μαρτίου.

Ο ΑΟ Θήρας επικράτησε στη Βούλα 3-1 σετ (25-20, 25-23, 23-25, 25-18) της Θέτιδας και την Παρασκευή το πρωί (11.00) θα μπει στην κλήρωση των ημιτελικών μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Πανναξιακό και τον Ηλυσιακό. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση για πρώτη φορά θα δώσει το παρόν στα ημιτελικά του θεσμού με την ομάδα του να κερδίζει
λόγω εμπειρίας το εισιτήριο από την πρωτοπόρο της Pre League που ήταν πολύ ανταγωνιστική σε γεμάτο γήπεδο.

«Ο αρχικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο final-4. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής στην πρώτη πρόκριση του συλλόγου στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θέλουμε το final-4 που θα γίνει στη Σαντορίνη να είναι επιτυχημένο οργανωτικά και εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση» σχολίασε ο κόουτς του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Λυκογιάννη για την Θέτιδα επισήμανε: «Μετά από ήττα δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Δείχναμε ότι μπορούσαμε να το κυνηγήσουμε ακόμα περισσότερο. Το παλέψαμε αρκετά αλλά ήταν κομβικό το δεύτερο σετ, το οποίο χάσαμε οριακά».

Οι συνθέσεις:

ΘΕΤΙΔΑ (Λυκογιάννη): Χρήστου, Γιοβάνη, Δρακουλίδου, Σιρίνινα, Γεωργιάδη, Αργυροπούλου / Ξηνταρά (λ), Ματσούκα.

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Ρούσης): Εμμανουηλίδου, Πότοκαρ, Τσοχατζή, Μέρκοβα, Μεταξά, Γενιτσαρίδη / Αρτακιανού (λ), Κοσμίδου, Καλανταρίδου, Ξανθοπούλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα