Στα …. πιτς Πέλκας, Λάμπρου, κανονικά ο Μπίσεσβαρ


Η διακοπή του Πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, δίνει την ευκαιρία στους προπονητές των ομάδων για ένα γενικότερο … συμμάζεμα. Όπου συμμάζεμα η ανάγκη να διορθώσουν ή να βελτιώσουν πράγματα. Σ’ αυτήν τη λογική κινείται κι η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση, επιστρατεύοντας υψηλότατους ρυθμούς. Ασκησιολόγιο με μπάλα και χωρίς, σε μια συνέχεια των προηγούμενων ημερών που δείχνει ότι η επόμενη
εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στην τακτική. Μια απόφαση που έχει να κάνει και με τις επτά απουσίες των διεθνών, τους οποίους φυσικά και θα ήθελε να είναι παρόντες.

Παρών, συμμετέχοντας σε πλήρεις ρυθμούς ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Πέλκα, που ελέω κάκκωσης σε δάχτυλο του ποδιού του, ακολούθησε πρόγραμμα υψηλής έντασης εντός γυμναστηρίου. Πρόβλημα ανέκυψε και με τον Λάζαρο Λάμπρου, με τον νεαρό εξτρέμ να αποχωρεί από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, ενώ θεραπεία πραγματοποίησε ο Φερνάντο Βαρέλα. Μετά από την επιβάρυνση του προπονητικού προγράμματος των τελευταίων ημερών, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το προσεχές διήμερο και να επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία στις 17.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα