Τα 5 αγαπημένα μας χτυπήματα από το WWE2K19

Ας θυμηθούμε πόσο εντυπωσιακά δέρναμε, πριν έρθει ο νέος τίτλος της σειράς.

Οι φαντασμαγορικοί φαν του ξύλου κάθε χρόνο περιμένουν για το φανταχτερότερο όλων, το WWE2K για να αναπαραστήσουν μάχες τιτάνιων διαστάσεων και άπειρου δράματος στο σαλόνι τους. Αυτή η σειρά παιχνιδιών έχει καταφέρει να ενσαρκώσει το ψυχαγωγικό άθλημα πολύ πιστά, δίνοντας μάλιστα και πολλές φορές αρκετά σενάρια που δεν έχουμε δει στην πραγματικότητα αλλά θα μπορούσαν να γίνουν τρομερές σεζόν. Ανάμεσα λοιπόν στη βάση που είναι το WWE αλλά και στη φαντασία των δημιουργών

του παιχνιδιού, θα δούμε να γεννιούνται επικές σκηνές και τραγελαφικό ξύλο. Κάποια από αυτά μας άρεσαν τόσο πολύ που αξίζει να τα αναφέρουμε και καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του επόμενου, είναι ένας καλός οδηγός για το τι θα κυνηγήσουμε να κάνουμε στο επόμενο!

Το να πηδήξει κάνεις από τη μία πλευρά του ρινγκ μέχρι την άλλη σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση και η ένταση που δίνει σε μια τέτοια κλοτσιά είναι μεγάλη. Πολύ εντυπωσιακό χτύπημα και κατάλληλη ευκαιρία για pin!

Τι καλύτερο από το να κερδίσει κανείς τη μάχη σε κλουβί από το να χρησιμοποιήσει τον αντίπαλο του για να ανοίξει το δρόμο! Θες να βγεις από το κλουβί; πετάς έναν, σπάει το κλουβί και βγαίνεις! Απλό.


Στερεώνεις τη σκάλα το ζυγιάζεις να φαίνεται τέλειο και μπαμ! Σκας τον τον αντίπαλο σου πάνω της κα τα κάνεις σμπαράλια! Επίπονο σίγουρα, αλλά πολύ εντυπωσιακό! Θα σπάνε άραγε ακόμα καλύτερα στο επόμενο;


Όχι ένας, ούτε δύο αλλά τρεις τύποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και πετάνε τον αντίπαλο με δύναμη στο κέντρο του ρινγκ από το κολωνάκι! Αυτή η κίνηση δίνει στα match πολλών παικτών ιδιαίτερο νόημα και είναι κάτι που ευχαριστεί τον καθένα νομίζω!


Το έχουμε δει και live σίγουρα το προσπαθούμε και το ψάχνουμε στο παιχνίδι και όσες φορές και να συμβεί είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακό! Το ring γίνεται ένα με το πάτωμα μετά από μια βόμβα μεγατώνων!!!

Bonus: Είδαμε το να σηκώνουν τρεις έναν και να τον χτυπούν με δύναμη και είναι σίγουρα φαντασμαγορικό. Το ανάποδο όμως; Δεν είναι αυτό εξίσου ενδιαφέρον;

Αυτά ήταν τα δικά μας αγαπημένα που φυσικά είναι λίγα από τα πάρα πολλά φαντασμαγορικά χτυπήματα του παιχνιδιού. Περιμένουμε σύντομα ακόμα περισσότερα στο νέο WWE2K20.

IGN GreeceΚυκλοφόρησε το Titans Pack DLC για το WWE 2K19WWE 2K19 ReviewWWE 2K19 - The Phenomenal One (INTL)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα