Στο "Shining" αποτίουν φόρο τιμής οι νέες αφίσες του "Doctor Sleep"

"The world will Shine again."

Το sequel "Doctor Sleep" από το αντίστοιχο μυθιστόρημα του Stephen King, απέκτησε δύο νέες αφίσες, οι οποίες κάνουν αναφορά στο "The Shining" (Η Λάμψη).

Με κόκκινο φόντο, η πρώτη αφίσα προμοτάρει την συνέχεια του "The Shining" με τον ενήλικα Danny Torrance (Ewan McGregor) να περπατά στον γνωστό διάδρομο του Overlook Hotel και να έρχεται

αντιμέτωπος με τον νεότερο εαυτό του πάνω στο τρίκυκλο.

Δείτε την παρακάτω:

Η δεύτερη αφίσα ξαναδημιουργεί τη γνωστή σκηνή με τον Jack Nicholson όταν είπε την θρυλική ατάκα "Here's Johnny!", μόνο που αντί για το πρόσωπο του Jack Torrance βλέπουμε τον Danny μέσα από την τρύπα που άνοιξε με το τσεκούρι.

Δείτε την παρακάτω:

Και οι δύο αφίσες μας προκαλούν να πάμε πίσω, με τη δεύτερη να αντλεί έμπνευση από την αφίσα που είχε σχεδιάσει ο Saul Bass για την προώθηση της αρχικής ταινίας "The Shining" του Stanley Kubrick.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη λέει τα εξής, "Ακόμα τρομοκρατημένος από το τραύμα που προκλήθηκε όταν ήταν παιδί στο Overlook, ο Dan Torrance έχει παλέψει για να βρει λίγη ηρεμία. Αλλά αυτή διαταράσσεται όταν συναντά την Abra, μια γενναία έφηβη (Kyliegh Curran) με το δικό της δυνατό χάρισμα, γνωστό ως 'shine'. Αναγνωρίζει ότι ο Dan μοιράζεται τη δύναμή της, και του ζητά απελπισμένα βοήθεια ενάντια της Rose the Hat και των ακολούθων της, τους True Knot, οι οποίοι έχουν θυσιάσει πολλούς αθώους στην αναζήτηση της αθανασίας".

H ταινία έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Mike Flanagan και εκτός των προαναφερθέντων θα πρωταγωνιστήσουν και οι Rebecca Ferguson, Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe και Cliff Curtis.

Το "Doctor Sleep" θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην χώρα μας.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΟ Danny αντιμετωπίζει το παρελθόν του στο τελικό trailer του "Doctor Sleep"Doctor Sleep: Πρώτο επίσημο trailer για το sequel της ΛάμψηςΟ Bruce Greenwood είναι ο Dr. John του "Doctor Sleep"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα