Αναστασία Παπαστάθη: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πολυτιμότερο πράγμα στην ζωή του ανθρώπου»

Μια ζεστή σοκολάτα και ένα καραμελωμένο μήλο είναι η τελευταία επιθυμία της Τζέσυ, όταν ανακοινώνει στην ανυποψίαστη μητέρα της, ότι σε λίγη ώρα πρόκειται να αυτοκτονήσει, με το όπλο του μπαμπά. Η σύγκρουση μάνας -κόρης φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Φωτίζει το παρελθόν που στοιχειώνει το παρόν τους.

Με αυτό το θέμα καταπιάνεται η παράσταση «Καληνύχτα Μητέρα» της Μάρσα Νόρμαν, που παρουσιάζεται για 2ο χρόνο στο θέατρο

Radar. Την μετάφραση και σκηνοθεσία του έργου υπογράφει η Αναστασία Παπαστάθη, η οποία με αφορμή την παράσταση μίλησε στο tvxs.gr για τις ανθρώπινες σχέσεις, για το τι αποκόμισε από το έργο, τη σχέση της με της συμπρωταγωνίστρια της Μαρία Σκούντζου, αλλά και τον στόχο της να επενδύσει σε ένα νέο θέατρο.

Ποιος είναι ο λόγος που επιλέξατε το «Καληνύχτα Μητέρα»; Τι σας γοήτευσε στο έργο;

Με ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Θεωρώ ότι είναι το πολυτιμότερο πράγμα στην ζωή του ανθρώπου. Το έργο αυτό με αφορμή την σχέση μάνας -κόρης, φωτίζει ολόκληρη την οικογένεια που είναι ο πυρήνας της κοινωνίας μας. Ότι συντελείται μέσα στην οικογένεια καθορίζει τις μετέπειτα σχέσεις του ανθρώπου. Με γοητεύει να ερευνήσω αυτή την διαδρομή. Το «Καληνύχτα Μητέρα» ήταν το μαγικό χαλί που με ταξίδεψε σε μέρη που δεν είχα ξαναπάει.

Στην παράσταση η σύγκρουση μάνας -κόρης φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και στην πραγματική ζωή;


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα