Σπαλέτι: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπογράμμισε πως η Ίντερ ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με τη Μίλαν και πως άξιζε τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (1-0). Ο τεχνικός των «νερατζούρι» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις και ζήτησε καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Σπαλέτι υπογράμμισε: «Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας και αξίζαμε τη νίκη. Από την αρχή ως το τέλος, είχαμε κλείσει τη Μίλαν στο δικό της μισό. Θέλαμε να σκοράρουμε πιο νωρίς και να ελέγξουμε τον αγώνα».

Στη
συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Είναι ρίσκο το να πιέζεις ψηλά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε ‘χτυπήσουν’ στην αντεπίθεση, όμως ήμασταν εξαιρετικοί σήμερα και αναγκάσαμε τους αντιπάλους μας, να χάνουν συνεχώς τη μπάλα. Εμποδίσαμε τη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της».

Ο Σπαλέτι συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήρθα εδώ για να κερδίσω, όχι απλά να κάθομαι στην άκρη του πάγκου και να πληρώνομαι. Είμαι εδώ για να οργανώσω το μέλλον της Ίντερ και θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι παίκτες. Επιλεχθήκαμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, Είναι η δουλειά μας και πρέπει να το κάνουμε».

Τέλος, ο προπονητής της Ίντερ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ναϊγκολάν: «Ο Ράτζα χτυπήθηκε. Θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Δε θα τον έχουμε μαζί μας για λίγο καιρό, όμως θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα