Έφτασε το trailer του νέου κατασκοπικού θρίλερ "The Little Drummer Girl"

Πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου.

Οι δημιουργοί του "The Night Manager" και τα κανάλια BBC One και AMC ξαναενώνουν τις δυνάμεις του για να μεταφέρουν άλλο ένα μυθιστόρημα του John le Carré στη μικρή οθόνη.

Ο λόγος για το "The Little Drummer Girl", ένα κατασκοπικό θρίλερ που τοποθετείται στη δεκαετία του '70. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Σκηνοθετημένο από τον Chan-Wook

Park (Oldboy) ο οποίος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, το "The Little Drummer Girl" συγκεντρώνει τους Michael Shannon (The Shape of Water), Alexander Skarsgard (Big Little Lies) και Florence Pugh (Outlaw King) ως το κύριο cast του.

Η σειρά ξεκινά στην Ελλάδα, όπου "μια ατρόμητη ηθοποιός, η Charlie (Florence Pugh), γνωρίζει τον μυστηριώδη Becker (Alexander Skarsgård) στις διακοπές της. Οι προθέσεις του δεν είναι αυτές που φαίνονται και η σχέση της μαζί την εμπλέκει σε μία περίπλοκη συνωμοσία επινοημένη από τον κατάσκοπο Kurtz (Michael Shannon). Η Charlie αναλαμβάνει τον ρόλο της διπλής κατασκόπου, ενώ παράλληλα αμφιταλαντεύεται στις δύο πλευρές".

Τα γυρίσματα της σειράς στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου αρνήθηκαν από το ΚΑΣ, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε άλλες σκηνές της χώρας μας στην πρεμιέρα της στις 19 Νοεμβρίου.

Πηγή άρθρου: SlashFilm

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Με τον περίεργο τίτλο "NOS4A2" έρχεται μία υπερφυσική σειρά τρόμου στο AMCΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα