Rockstar Games: 'Τέλος' στις υποχρεωτικές υπερωρίες

Γιατί οι 100 ώρες την εβδομάδα δεν είναι και λίγες...

Με την ανυπομονησία για το Red Dead Redemption 2 να μεγαλώνει, καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του την Παρασκευή που μας έρχεται, ορισμένοι υπάλληλοι της Rockstar Games, μίλησαν για τη διάρκεια του παιχνιδιού, η οποία για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα "ανάγκασε τους υπαλλήλους της εταιρείας να εργαστούν έως και 100 ώρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Kotaku αυτό το νέο δυσαρέστησε ιδιαίτερα το κοινό, σε τέτοιο σημείο, ώστε η Rockstar Lincoln να αλλάξει την πολιτική

του στούντιο, σχετικά με τις υπερωρίες.

"Μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε, έγινε ξεκάθαρο, πως υπήρξε μια ασάφεια γύρω από τις προγραμματισμένες υπερωρίες που έγιναν, καθώς οι εργαζόμενοι είχαν την εντύπωση, ότι αυτές ήταν υποχρεωτικές. Αφού ξεκαθαρίσαμε την υπόθεση, τονίσαμε ιδιαίτερα, ότι οι υπερωρίες δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικές", δήλωσε η Jennifer Kolbe, υπεύθυνη του τομέα εκδόσεων της Rockstar Games.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για τα PS4 και Xbox One.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceΚάντε χώρο στα PS4 και τα XBOX σας για το Read Dead Redemption 2Έρχεται νέο τρέιλερ για το Red Dead Redemption 2Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το Red Dead Redemption

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα