Με αλλαγές στο Λουξεμβούργο

Θεωρείται δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, στον αγώνα με την Ντουντελάνζ, της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αν και είναι πρόωρο να προσεγγίσουμε τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποίησε στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Κάτω
από την εστία θα αγωνιστεί ο Σα, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με την Μίλαν. Στα άκρα της άμυνας πιθανότατα θα επιλέξει τους Τοροσίδη και Κούτρη αντί των Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα. Θεωρείται απίθανο να διατηρηθούν οι Μεριά και Μιράντα σε ρόλο στόπερ, με τους Σισέ και Βούκοβιτς να διεκδικούν τις θέσεις τους.

Ο Φορτούνης που έλειψε από το ματς του Ηρακλείου λόγω τιμωρίας θα παίξει από την αρχή, ενώ στην ενδεκάδα πιθανότατα θα είναι ο Νάτχο, ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Και ο Μπουχαλάκης "φλερτάρει" ένα ρόλο στο αρχικό σχήμα.

Για την επίθεση, υπάρχει μόνο μία λύση, αυτή του Γκερέρο, αφού ο Χασάν είναι τραυματίας και ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην UEFA για τους αγώνες των ομίλων του Europa League. Περισσότερα αναφορικά με τα πλάνα του Μαρτίνς θα φανούν τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.
Keywords
Τυχαία Θέματα