Σουηδία: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης» (video)

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την τρομοκρατική επίθεση ενόπλου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ενός ακόμη, τόνισε πως το Σουηδικό ποδόσφαιρο θρηνεί.

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Χθες χάσαμε με τραγικό τρόπο δύο «γαλαζοκίτρινους» οπαδούς που βρίσκονταν στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, να υποστηρίξουν την εθνική μας, φορώντας την κίτρινη και μπλε

φανέλα. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων. Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβηθήκατε και ανησυχήσατε. Παρόλα αυτά, παραμείνατε ήρεμοι και ακολουθήσατε τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον».

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στον αγώνα παρέμειναν στο γήπεδο μέχρι τις 12:45 μ.μ. Στη συνέχεια, άδειαζε μια κερκίδα κάθε φορά, με τελευταία την κερκίδα των Σουηδών οπαδών, υπό την προστασία της αστυνομίας.

Svensk fotboll har sorg.

Igår miste vi tragiskt två blågula supportrar, på plats i Bryssel för att göra något som ska kunna vara en självklarhet – att stötta våra svenska landslag i den blågula landslagströjan.

Våra tankar går till alla nära och kära till offren. pic.twitter.com/ssrYZi3CuL

— Svensk Fotboll (@svenskfotboll) October 17, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα