Αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ

Οι υποχρεώσεις των διεθνών της ΑΕΚ με τις εθνικές τους ομάδες ολοκληρώνονται σιγά σιγά και ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα Σπάτα να γεμίζουν ξανά.

Δυστυχώς για τον Αργεντινό προπονητή, υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών που καλείται να αντιμετωπίσει, καθώς όπως αναφέρουν οι Σέρβοι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υπέστη μυϊκό τραυματισμό και πλέον απομένει η διάγνωση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ

για το διάστημα της απουσίας του αν φυσικά ευσταθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Από εκεί και έπειτα, ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε στα Σπάτα δίχως να υπάρχει ενημέρωση για κάτι ανησυχητικό, ενώ με θεραπεία συνέχισε για ακόμα μία ημέρα ο Λιβάι Γκαρσία η παρουσία του οποίου στην Τρίπολη θα κριθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε και ο Ροδόλφο Πισάρο, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο και αυτός είναι αμφίβολος για την Τρίπολή.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι Ρότα, Μάνταλος που αγωνίστηκαν με την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα