Μενιέ: «Και τα χειρότερα μάλλον έρχονται…» (video)

Ο διεθνής με το Βέλγιο, Τομας Μενιέ, εξέφρασε την λύπη του για την τρομοκρατική επίθεση ενόπλου πριν τον αγώνα του Βελγίου με την Σουηδία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Σουηδών φιλάθλων.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ εξέφρασε την λύπη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον φόβο πως…τα χειρότερα έρχονται.

«Και τα χειρότερα μάλλον έρχονται… Ας προσευχηθούμε για τα θύματα και τους ανθρώπους που επηρεάζονται αρνητικά από τη διαστρεβλωμένη διδασκαλία μιας θρησκείας. Ο Θεός να

τους βοηθήσει να βρουν τον σωστό δρόμο».

Ο 32χρονος δεξιός μπακ αναρρώνει από τον τραυματισμό -δεν έχει αγωνιστεί ακόμα τη φετινή σεζόν- και δεν συμμετείχε στον χθεσινό αγώνα στο «King Baudouin Stadium» διακόπηκε στο ημίχρονο, ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, μετά τα γκολ των Γιουκέρες (15’/0-1) και Λουκάκου (31′ πέναλτι/1-1).

And the worst is probably yet to come… let's have a prayer for the victims and the people badly influenced by the wrong teaching of a religion. May God help them to find the right way. #BelgiumForever pic.twitter.com/sEru6R8rIZ

— Thomas Meunier (@ThomMills) October 16, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα