Σουάρες: "Μας ενοχλεί η επιτυχία της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος και η τεράστια επιτυχία των τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς λιγκ, έχουν απογειώσει τη "βασίλισσα". Η Μπαρτσελόνα έχει να βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2014-2015, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο! Από τότε η παρέα του Λιονέλ Μέσι έχει μείνει μακριά από τις επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτό είναι κάτι που δεν μένει ασχολίαστο από τους παίκτες των Καταλανών. Ο Λουίς Σουάρες δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό
RAC1.

"Είναι κάτι που μας τρελαίνει. Έχουμε μεγάλες επιτυχίες στην Ισπανία, αλλά αυτό που κατάφερε η Ρεάλ, είναι κάτι ιστορικό και μας ενοχλεί".

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας και πολλοί περιμένουν, όπως και στην εθνική του ομάδα, να σηκώσει στους ώμους του την Μπαρτσελόνα.

"Είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά και δεν μπροούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Μέσι, αν και είναι πολύ ταλαντούχος. Πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά. Ο Μέσι είναι ο αρχηγός μας και φυσικά έχει κίνητρο να σηκώσει τρόπαια!".
Keywords
Τυχαία Θέματα