Σκηνοθέτη και ημερομηνία έχει το κινηματογραφικό sequel της Lara Croft

Πολλοί ακόμα τάφοι να εξερευνηθούν.

Το sequel του κινηματογραφικού Tomb Raider φέρεται να έχει οριστεί για κυκλοφορία τον Μάιο του 2021, με σκηνοθέτη τον Ben Wheatley του "Free Fire" (2016). Τα νέα πρωτοδημοσίευσε το Deadline, με το IGN να ακολουθεί και να επιβεβαιώνει ανεξάρτητα από το Deadline, την πληροφορία. Τα γυρίσματα

έχουν οριστεί για νωρίς στο 2020.

Η Alicia Vikander αναμένεται να επιστρέψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lara Croft, ένας χαρακτήρας που πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας το 1996 με το πρώτο βιντεοπαιχνίδι "Tomb Raider".

Όπως προαναφέρθηκε, ο σκηνοθέτης είναι γνωστός από τη βρετανική κωμωδία δράσης του 2016, "Free Fire" με τους Sharlto Copley, Armie Hammer, Brie Larson, Cillian Murphy, Jack Reynor, Babou Ceesay, Enzo Cilenti, Sam Riley, Michael Smiley και Noah Taylor. καθώς και από το "High Rise" με τους Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Sienna Miller, Luke Evans και Elisabeth Moss. Να σημειώσουμε πως τον Απρίλιο μάθαμε πως η Amy Jump, σεναριογράφος και των δύο αυτών ταινιών, προσλήφθηκε για να γράψει το σενάριο του εν λόγω sequel.

Η πρώτη Tomb Raider ταινία με πρωταγωνίστρια την Vikander κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018, με σκηνοθέτη τον Roar Uthaug (The Wave), σενάριο από τους Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Alastair Siddons (Trespass Against Us), και ιστορία από τους Robertson-Dworet και Evan Daugherty (Teenage Mutant Ninja Turtles). Η ταινία μπορεί να άνοιξε δεύτερη στις ΗΠΑ ενάντια στην πέμπτη εβδομάδα του "Black Panther", ενώ κατάφερε να αποφέρει παγκοσμίως 275 εκ. δολάρια, πάρα τα όχι και τόσο θετικά σχόλια των κριτικών. Όσο για τη βιομηχανία των videogames, το τελευταίο βιντεοπαιχνίδι Tomb Raider ήταν το Shadow of the Tomb Raider, που κυκλοφόρησε κι αυτό το 2018. Μπορείτε εδώ να βρείτε το review μας για την ταινία κι εδώ για το βιντεοπαιχνίδι.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΚινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Η νέα ταινία του Paul Schrader βρίσκει σκηνοθέτηΤο "Metro 2033" αποκτά κινηματογραφική μεταφορά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα