Ίσως δούμε την προέλευση του First Order στο Mandalorian του Disney+

Κι άλλες νύξεις, κι άλλα tease.

Σε μια συνέντευξη με το EW, ο Dave Filoni, ένας από τους σκηνοθέτες και εκτελεστικούς παραγωγούς του "The Mandalorian", και ο showrunner Jon Favreau, έκαναν νύξεις σχετικά με τη συμμετοχή του First Order στην επερχόμενη Star Wars σειρά του Disney+.

"Αυτό δεν θα γίνει το σύμπαν του καλού τύπου γιατί απλά ανατίναξε δύο Death Star", είπε ο Filoni. "Καταλαβαίνεις ότι οι Επαναστάτες νίκησαν και προσπαθούν

να εδραιώσουν μια Δημοκρατία, αλλά αποκλείεται αυτό να έκατσε καλά με όλους, με τη μία."

"Επίσης, τι θα μπορούσε να συμβεί στα 30 χρόνια μεταξύ των εορτασμών για την ήττα της Αυτοκρατορίας κι ύστερα το First Order;", είπε ο Favreau. "Έρχεσαι στο Episode VII, [και το First Order] δεν ξεκινάει. Έχει ήδη προχωρήσει. Οπότε, κάπως τα πράγματα δεν διαχειρίστηκαν όπως θα έπρεπε αφού [ο γαλαξίας] κατέληξε και πάλι σε σύγκρουση", πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε πως το "The Mandalorian" γράφτηκε από τον Favreau, ο οποίος αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω στο σενάριο του δεύτερου κύκλου, όπου έχει κι εκεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τον Filoni που θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Οι Taika Waititi, Deborah Chow, Rick Famuyiwa και Bryce Dallas Howard, όλοι αναμένονται να σκηνοθετήσουν τα άλλα επεισόδια.

Ο Pedro Pascal υποδύεται τον Mandalorian, ενώ στο πλάι του θα βρεθούν οι Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, και Nick Nolte. Μάθαμε επίσης σήμερα πως στη σειρά δεν αναμένεται να εμφανιστεί ο Boba Fett, καθώς θα δούμε μόνο καινούργιους χαρακτήρες.

Όπως αναφέρουμε και στον τηλεοπτικό μας οδηγό, η πρώτη live-action σειρά “Star Wars” θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceJon Favreau: Ο Boba Fett δεν θα είναι στο "The Mandalorian"The Mandalorian: Οι διαφορές με τον Boba FettThe Mandalorian: Η Ming-Na Wen προστίθεται στο cast

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα