Minecraft: Κυκλοφόρησε το επίσημο Adventure Map του DuckTales

Woo-oo!

Η Mojang αποκάλυψε το επίσημο DLC, εμπνευσμένο από το DuckTales, για το Minecraft.

Διαθέσιμο στο Minecraft Marketplace Store, το mash-up pack είναι η πιο πρόσφατη Disney προσθήκη που μπαίνει στο σύμπαν του Minecraft,

μετά το Pirates of the Caribbean και το Toy Story.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του Minecraft, το DLC περιλαμβάνει "τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του σόου, από την Duckburg και τους διαδρόμους του McDuck Manor μέχρι τα ύψη της Pyramid of Toth-Ra στο Mount Neverrest. Λύστε ένα μυστήριο ή ξαναγράψτε την ιστορία, στον ρόλο των Huey, Dewey, Louie, Webby, ή οποιουδήποτε άλλου από τους 30 χαρακτήρες."

Υπάρχουν επίσης δύο νέα storylines, πολλαπλά quest και 50 νέα collectibles, που εμφανίζονται στο McDuck trophy room, μόλις τα βρείτε.

Το καρτούν του 1987 έγινε reboot το 2017 για πιο μοντέρνο ακροατήριο, αλλά ακόμα ακολουθεί τις περιπέτειες του Scrooge McDuck και των ανηψιών του, συμπεριλαμβανομένου του Donald Duck. Tο νέο DLC του Minecraft συμβαδίζει με την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceMinecraft: Ακυρώθηκε το Super Duper Graphics PackΤο Minecraft Earth δέχεται το πρώτο του demo στο WWDC της AppleΗ Microsoft έχτισε το νέο της campus στο Minecraft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα