Jon Favreau: Ο Boba Fett δεν θα είναι στο "The Mandalorian"

Μόνο πρωτότυποι χαρακτήρες.

Όσο κι αν θα ήθελε το fandom του Star Wars να δει ξανά τον Boba Fett, απ' ό,τι φαίνεται ο αγαπημένος κυνηγός επικηρυγμένων δεν θα εμφανιστεί στην επερχόμενη spin-off σειρά του Disney+, The Mandalorian.

Όταν ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός Jon Favreau, ρωτήθηκε στο Good Morning America (μέσω Slashfilm) το αν θα δούμε τον Boba Fett στη νέα

σειρά της Disney, o Favreau κατέρριψε τις ελπίδες των θαυμαστών. "Ο Boba Fett δεν είναι, υπάρχουν ολοκαίνουργιοι χαρακτήρες", είπε, προσθέτοντας ύστερα, "Υπάρχει μια χρονική περίοδος τριάντα χρόνων που δεν έχει εξερευνηθεί καθόλου στο εκτεταμένο σύμπαν."

Η απάντηση αυτή συνάδει με το γεγονός πως το "The Mandalorian" διαδραματίζεται μετά το "The Return of the Jedi", όπου όλοι είδαμε τη μοίρα του Boba Fett κι αν εμφανιζόταν, σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση για το πώς είναι ακόμα ζωντανός. Οπότε, ίσως είναι και δίκαιη η απόφαση να μη συμπεριληφθεί. Ο πρωταγωνιστής Pedro Pascal, μίλησε για το πώς ο χαρακτήρας του διαφέρει από τον Fett, λέγοντας πως "εν τέλει, θέλει να κάνει το σωστό".

Όπως αναφέρουμε και στον τηλεοπτικό μας οδηγό, η πρώτη live-action σειρά “Star Wars” θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic. Δημιουργός της είναι ο Jon Favreau (Iron Man, Jungle Book). Ο Pedro Pascal, θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του θα είναι οι Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction).

Η σειρά αναμένεται στο Disney+ όταν λανσαριστεί η πλατφόρμα στις 12 Νοεμβρίου.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΊσως δούμε την προέλευση του First Order στο Mandalorian του Disney+The Mandalorian: Οι διαφορές με τον Boba FettThe Mandalorian: Η Ming-Na Wen προστίθεται στο cast

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα