Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες από πολλά σύμπαντα καταφθάνουν για την 11η σεζόν "Doctor Who"

Έρχεται σε δύο μήνες...

To BBC αποκάλυψε τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους της 11ης σεζόν του "Doctor Who".

Όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του BBC, η επερχόμενη σεζόν της πασίγνωστης σειράς επιστημονικής φαντασίας θα φέρει εννιά διαφορετικούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης των "Gotham" και "Lucifer", Mark Tonderai και οι παλιότεροι σκηνοθέτες της σειράς, Jamie Childs και Jennifer Perrott.

Μία εκ των σεναριογράφων θα είναι και η Malorie Blackman ("Pig-Heart Boy").

Δείτε την πλήρη λίστα των σεναριογράφων και σκηνοθετών.

Σεναριογράφοι:

Malorie Blackman ("Pig-Heart Boy") Ed Hime ("Skins", "The Incomplete Recorded Works of a Dead Body") Vinay Patel ("Murdered By My Father") Pete McTighe ("Wentworth") Joy Wilkinson ("The Life and Adventures of Nick Nickleby")Σκηνοθέτες: Sallie Aprahamian ("Extremely Dangerous", "The Sins" και "Real Men") Jamie Childs ("Doctor Who") Jennifer Perrott ("The Ravens", "Doctor Who") Mark Tonderai ("Gotham", "Lucifer", "Black Lightning").

Ο Chris Chibnall θα είναι ο showrunner της 11ης σεζόν και ο Matt Strevens ο εκτελεστικός παραγωγός. Στη νέα σεζόν θα δούμε την πρώτη γυναίκα Doctor, την οποία θα ενσαρκώσει η Jodie Whittaker. Συμπρωταγωνιστές της θα είναι οι Bradley Walsh ως Graham, Tosin Cole ως Ryan και Mandip Gill ως Yasmin. Ίσως δούμε και τον Alan Cumming.

Το "Doctor Who" επιστρέφει τον Οκτώβριο στο BBC με ένα επεισόδιο μίας ώρας. Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια, λιγότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει, τα οποία θα έχουν διάρκεια 50 λεπτών.

Ρίξτε μια ματιά στη στολή της, αλλά και στη νέα της αφίσα. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε ό,τι συνέβη στο ComicCon που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Σαν Ντιέγκο.

IGN Greece SDCC 2018: Νέα πρόσωπα, νέα τέρατα, νέους κόσμους υπόσχεται η 11η σεζόν Doctor Who
Keywords
Τυχαία Θέματα