Στη δημοσιότητα οι πρώτες λεπτομέρειες για το anime του Vinland Saga

Το ταξίδι στον κόσμο των Βίκινγκς φαίνεται να ξεκινά.

Το 2019 βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά αλλά οι anime fans αποκτούν ολοένα και νέους λόγους για να το περιμένουν με ανυπομονησία.

Μετά την ανακοίνωση για την απόφαση του στούντιο Wit (που μας έχει δώσει ήδη πολλές και αγαπημένες anime επιτυχίες συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως τα "Attack on Titan", "Kabaneri of the Iron Fortress" και "Ancient Magus Bride") να προχωρήσει

στη μεταφορά του manga "Vinland Saga" το AnimeNewsNetwork μας φέρνει την πρώτη εικόνα αλλά και λεπτομέρειες από την παραγωγή της σειράς.

Μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη εικόνα ακριβώς παρακάτω:

Πρώτη εικόνα από το Vinland Saga (Anime News Network).

Την εικόνα που απεικονίζει τον κεντρικό χαρακτήρα Thorfin εν μέσω χιονοθύελλας σε ένα πλοίο Βίκινγκ συνοδεύει η φράση "Άφησε το σπαθί σου κατά μέρους".

Η σειρά θα βασιστεί στο ομώνυμο manga του Makoto Yukimura με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από τον νεαρό Thorfinn, που στα χέρια του ηρωικού Leif Ericson ονειρεύεται περιπέτειες στη μακρινή Δύση. Τα όνειρά του όμως καταστρέφονται όταν σε μια επέλαση των Vikings η οικογένειά του δολοφονείται βάναυσα. Ο Thorfiinn μεγαλώνει για να γίνει ένας τρομερός πολεμιστής με στόχο την εκδίκηση από τον αρχηγό της συμμορίας Askeladd. Παρ' όλα αυτά έχει πάντα μέσα στην καρδιά και τα όνειρά του την οικογένειά του μαζί με ελπίδες για μια γόνιμη γη στα δυτικά απαλλαγμένη από τα δεινά του πολέμου και της σκλαβιάς.

Τα σκηνοθετικά ηνία της σειράς θα αναλάβει ο Shuhei Yabuta τον οποίο έχουμε συναντήσει στα "Inuyashiki Last Hero" και στην παραγωγική ομάδα του "Attack on Titan". Το σενάριο θα επιβλέπει και θα γράφει ο Hiroshi Seko ('Banana Fish", "Ajin - Demi-Human") σε συνεργασία με τον Kenta Ihara ("Saga of Tanya the Evil"). Τον σχεδιασμό των χαρακτήρων θα αναλάβει ο Takahiko Abiru που είχε επιμεληθεί τη σκηνοθεσία του animation στο "Hunter x Hunter".

Η σειρά θα προβληθεί αποκλειστικά από το Amazon Prime τόσο στην Ιαπωνία όσο και στην Δύση. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο 10ος omnibus τόμος από την Kodansha Comics που περιλαμβάνει τους μεμονωμένους τόμους 19 και 20.

Από το 2005 που ξεκίνησε την κυκλοφορία του, το manga κέρδισε γρήγορα μια θέση στις καρδιές του κοινού αλλά και των κριτικών καθώς προτάθηκε για το βραβείο Manga Taisho το 2008, κέρδισε το Grand Prize στην manga κατηγορία των βραβείων Japan Media Arts το 2009, αλλά και το 36ο Kodansha Manga Award στην κατηγορία Best General Manga το 2012.

Θα κατορθώσει η παραγωγική ομάδα να δώσει στο κοινό τη σειρά περιπέτειας που τόσο επιθυμεί και να το ικανοποιήσει με τρόπο που άλλα anime δεν μπόρεσαν στο παρελθόν. Ο χρόνος θα δείξει.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα