Ποταμό αίματος θα διέσχιζε αρχικά ο Thanos στο "Infinity War"

Προσοχή ακολουθούν spoilers!

Για όσους έχουν δει το "Avengers: Infinity War" η πρώτη φάση του αγώνα των υπερηρώων ενάντια στον Thanos είναι γνωστό ότι δεν εκτυλίχθηκε με το καλύτερο γι αυτούς αποτέλεσμα.

Ο Thanos στον οποίο έδωσε πνοή ο Josh Brolin πέτυχε τον σκοπό του: μάζεψε τις έξι Infinity Stones και συνεπακόλουθα αφάνισε το μισό σύμπαν με ένα χτύπημα των δαχτύλων του.

Αν και οι σκηνές που ακολούθησαν πιθανότατα θα μείνουν χαραγμένες στο συλλογικό ασυνείδητο, υπήρχε μια ακολουθία που θα μπορούσε να είχε εκτυλιχθεί πολύ διαφορετικά.

Όπως μας πληροφορούν τα Screenrant και /Film μαθαίνουμε πως ακολουθώντας την εμβληματική σκηνή ο Thanos θα διέσχιζε έναν ποταμό αίματος όπου θα συναντούσε τη νεαρή Gamora στον Soul World. Ο συμβολισμός των ζωών που χάθηκαν θα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής αλλά ο υπεύθυνος VFX, Dan DeLeeuw εξηγεί ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν "υπερβολικά μακάβριο".

Άλλος ένας λόγος που αποθάρρυνε την ομάδα παραγωγής από το να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι ήταν το ότι αν και ήταν μια πιο σοκαριστική προσέγγιση, αφαιρούσε από τη συναισθηματική επίδραση της σκηνής βγάζοντας από το προσκήνιο τη θλίψη των όσων θυσίασε ο Thanos προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Αντίθετα είδαμε τον χαρακτήρα να περπατά σε μια ρηχή λίμνη με μια ελαφριά κόκκινη απόχρωση στο νερό.

Εσείς ποια από τις δύο εκδοχές προτιμάτε; Πιστεύετε ότι η σκηνή που τελικά χρησιμοποιήθηκε ήταν ιδανική ή θα προτιμούσατε την εναλλακτική εκδοχή της;

IGN Greece O War Machine μιλά για τη στιγμή που ο Hulk αποκάλυψε το τέλος του "Infinity War" Avengers: Infinity War - Gag / Blooper Reel Οι σκηνοθέτες του "Infinity War" μας προϊδεάζουν για το μέλλον του Red Skull

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα