Επιστροφή στις ιστορίες εκδίκησης για τον Liam Neeson με το "Hard Powder"

Ο Νeeson στο πλευρό της Laura Dern για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.

O Liam Neeson θα μεταφέρει τις πολύ συγκεκριμένες ικανότητές του σε νέο επαγγελματικό προσανατολισμό για τις ανάγκες της νέας του ταινίας "Hard Powder". Θα υποδυθεί τον οδηγό εκχιονιστικού που αναζητά εκδίκηση για την δολοφονία του γιου του.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, o Liam Neeson

θα αναλάβει τον ρόλο του Nels Coxman με την ταινία των Lionsgate και Summit Entertainment να έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 8 Φεβρουαρίου 2019.

Ο χαρακτήρας του Coxman είναι ένας ντόπιος οδηγός εκχιονιστικού που πρόσφατα απέσπασε τον τίτλο του Πολίτη της Χρονιάς στη μικρή πόλη του στο Κολοράντο, κατορθώνοντας να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Nels ζει μια απλή και ευτυχισμένη ζωή με την γυναίκα του που θα ενσαρκώσει η Laura Dern μέχρι την ημέρα που ο γιος τους δολοφονείται από μια τοπική συμμορία εμπόρων ναρκωτικών.

Παίρνοντας τον νόμο στα χέρια του και με μοναδικά του εργαλεία τον εξοπλισμό του, ο Nels ξεκινά να βρει τους υπεύθυνους και αναπόφευκτα πυροδοτεί έναν πόλεμο συμμοριών που απειλεί να κατασπαράξει την πόλη του αν δεν τον σταματήσει.

Το εκχιονιστικό είναι ο τελευταίος τύπος οχήματος που περιλαμβάνεται στην αέναη δίψα του Neeson για εκδίκηση μετά το αεροπλάνο στο "Non-Stop" του 2014 και το " Τhe Commuter" του 2018.

To "Hard Powder" είναι στην πραγματικότητα μεταφορά της Νορβηγικής ταινίας του 2014 με τίτλο "In Order of Disappearance" στην οποία ο Stellan Skarsgard είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με το όνομα του χαρακτήρα να είναι Nils Dickman.

Αν και ο Neeson έχει φτάσει αισίως τα 66 έτη, δεν δείχνει ότι σκοπεύει να σταματήσει τους εξαντλητικούς ρυθμούς δράσης καθώς φήμες θέλουν να συμμετέχει στην αναβίωση του "Men in Black". Πρόσφατα δε είχε δηλώσει ότι θα κάνει ταινίες δράσης μέχρι το τέλος.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τα τελευταία νέα και εξελίξεις.IGN Greece Green Book - Official Trailer Νέο trailer για το sci-fi θρίλερ "Kin" Οι ταινίες του ΣΚ : 18/08-19/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα