Σαμ Άλαρνταϊς «Οι μάνατζερ και οι ποδοσφαιριστές γίνονται πολύ ισχυροί»!

Πολύ επιθετικός με την στάση του Πολ Πογκμπά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σαμ Άλαρνταϊς. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Γάλλος μέσος «προσπαθεί να δημιουργήσει αναταραχές ώστε να πάρει τον δικό του δρόμο» και ότι δοκιμάζει σκόπιμα τον Ζοζέ Μουρίνιο συζητώντας το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 25χρονος Γάλλος έχει κακές σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό της Utd και το καλοκαίρι το όνομα του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα. Μετά από αναφορές για εκεχειρία μεταξύ
του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Μουρίνιο αυτή την εβδομάδα, ο Πογκμπά συνέχισε την «πολεμική» τακτική, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει το Old Trafford εντός των ερχόμενων μηνών.
Ο Πολ Πογκμπά δήλωσε χαρακτηριστικά:: «Το μέλλον μου είναι σήμερα στο Μάντσεστερ, έχω ακόμα συμβόλαιο, παίζω εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες».

Όμως ο Σαμ Άλαρνταϊς δήλωσε ότι ο Πογκμπά προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα και να φύγει από την ομάδα και επιμένει ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Eντ Γουντγουορντ και η ομάδα συνολικά, πρέπει να σταματήσουν τον παίκτη και τα παιχνίδια του μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι μάνατζερ και οι ποδοσφαιριστές γίνονται πολύ ισχυροί»!
Keywords
Τυχαία Θέματα