Τα παιχνίδια της Mattel ετοιμάζονται για κινηματογραφικές εμφανίσεις

Barbie, Hot Weels και όχι μόνο.

Σχέδια για τον κινηματογραφικό χώρο προετοιμάζει η Mattel, γνωστή εταιρεία παιχνιδιών με πασίγνωστες μάρκες όπως οι Barbie, Hot Weels, Masters of the Universe, Max Steel, Monster High, He- Man και πολλές ακόμα. Σύμφωνα με το Variety, η Robbie Brenner,

βρίσκεται πίσω από αυτό το νέο βήμα, τη Mattel Films, για τα πολυαγαπημένα παιδικά franchise.

Για την ιστορία, μία συνεργασία μεταξύ Mattel και Sony έτρεχε ήδη, με σχέδια για ταινίες από τον κόσμο της Barbie και των Masters of the Universe, φαίνεται όμως πως τα δικαιώματα της Sony έχουν λήξει, προτού εκπληρωθεί ο κοινός στόχος των δύο εταιρειών. Ο επόμενος σταθμός για την Mattel είναι η Robbie Brenner, βετεράνος παραγωγός για το Χόλιγουντ, με μία από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της να είναι το "Dallas Buyers Club".

Η ίδια έκανε μία δήλωση σχετικά με την εικόνα που έχει για τη Mattel. Κατά τα λεγόμενα της, "Γενιές παιδιών απ' όλο τον κόσμο μεγάλωσαν με βαθείς συναισθηματικούς δεσμούς με τις μάρκες και τους χαρακτήρες της Mattel. Υπάρχουν τόσες ιστορίες να ειπωθούν και τόση φαντασία να αποτυπωθεί από αυτές τις εμβληματικές μάρκες, και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ynon [Kreiz] και την ομάδα του ώστε να τα καταφέρουμε".

Ο Ynon Kreiz, διευθύνων σύμβουλος της Mattel, έκανε τη δική του δήλωση σχετικά με τις μελλοντικές τους συνεργασίες. "Η Mattel αποτελεί σπίτι ενός εκ των μεγαλύτερων portfolio αγαπημένων franchises ανά τον κόσμο, και η δημιουργία των Mattel Films θα μας επιτρέψει να δώσουμε αξιοσημείωτη αξία στην πνευματική μας ιδιοκτησία", είπε ο Kreiz και συμπλήρωσε πως, "Η Robbie είναι μία χαρισματική αφηγήτρια και αξιοσέβαστη δημιουργός ταινιών με τεράστια σύνδεση με την ψυχαγωγία. Είναι η τέλεια ηγέτης για να ζωντανέψει τις καταπληκτικές μας μάρκες".

H Brenner έχει διανύσει μια πορεία σχεδόν είκοσι χρόνων στον χώρο της ψυχαγωγίας, με γνωστούς τίτλους, όπως οι "AVPR: Aliens vs Predator - Requiem", "Escape Plan", "Dallas Buyers Club" και "Out of the Furnace", με το "Dalls Buyers Club" να της δίνει και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑμφίβολο το μέλλον της κινηματογραφικής μεταφοράς του "Tiger & Bunny"Επανέρχεται η "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/08 - 02/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα