Η Captain Marvel είναι ο δυνατότερος χαρακτήρας που έχουμε δει στο MCU

Έρχεται η Captain Marvel για να μας σώσει όλους.

Η Captain Marvel είναι η δυνατότερη σούπερ ηρωίδα του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige.

Ο Feige επιβεβαίωσε στο EW ότι η δύναμη της Carol Danvers είναι ασύγκριτη σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του MCU. Η Brie Larson, για να προετοιμαστεί για τον ρόλο,

ξεκίνησε προπονήσεις 9 μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Larson, η οποία θα υποδυθεί την Captain Marvel, έπρεπε να μάθει boxing, judo και πάλη ώστε να απεικονίσει σωστά τον χαρακτήρα.

To "Captain Marvel" δεν θα είναι μια ιστορία προέλευσης. Αντ' αυτού, η ταινία ξεκινάει με την Carol Danvers να έχει ήδη τις δυνάμεις της και να είναι μέλος της Starforce, μιας στρατιωτικής ομάδας του Kree.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία, μπορείτε να δείτε το επίσημο logo της Captain Marvel, να τσεκάρετε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Brie Larson από την ταινία αλλά και να διαβάσετε γιατί θα διακατέχει τη σούπερ ηρωίδα μια έντονη εσωτερική μάχη.

Το "Captain Marvel" κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου στην Αυστραλία και στις 8 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΈντονη εσωτερική σύγκρουση θα διακατέχει την Captain Marvel[Updated] Η Brie Larson στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της Captain MarvelΔύο σημειωματάρια αποκάλυψαν το επίσημο logo της "Captain Marvel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα