Από την "Gotham" στους βάλτους η Crystal Reed

Η ηθοποιός είναι το πρώτο μέλος του cast του "Swamp Thing".

Το πρώτο μέλος του cast της live-action σειράς, "Swamp Thing", είναι η Crystal Reed (Teen Wolf, Gotham), η οποία θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα υποδυθεί την Abigail "Abby" Arcane.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline και το comicbookmovie, η Abby Arcane περιγράφεται στη σειρά "ως έξυπνη και μεριμνητική, όπου μια έντονη αίσθηση ενσυναίσθηση την τοποθετεί

στο επίκεντρο μιας απειλητικής, για την ζωή, επιδημίας στην πατρίδα της, όπου αντιμετωπίζει και συναισθηματικούς δαίμονες από το παρελθόν της."

Η Crystal Reed.

Με σενάριο από τον Mark Verheiden και τον Gary Dauberman (IT), το "Swamp Thing" ακολουθεί την Abby Arcane, η οποία σύμφωνα με το μέσο "επιστρέφει στο πατρικό της στην Χούμα της Λουιζιάνα με σκοπό να ερευνήσει έναν θανατηφόρο ιό που γεννήθηκε στους βάλτους, αναπτύσσει δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland - μόνο για τον χάσει ξαφνικά. Αλλά καθώς μυστήριες δυνάμεις φτάνουν στην Χούμα, με στόχο την εκμετάλλευση των μυστήριων ιδιοτήτων του βάλτου, η Abby ανακαλύπτει ότι ο βάλτος κρύβει μυστικιστικά στοιχεία, τρομακτικά και φανταστικά συγχρόνως - και ίσως ο πιθανός έρωτας της ζωής της να μην είναι νεκρός τελικά."

Ο Len Wiseman θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς και θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της μαζί με τους James Wan, Verheiden, Daubermna και Michael Clear. Το "Swamp Thing" θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στην υπηρεσία streaming της DC.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το casting και την επερχόμενη σειρά της DC.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceLifetime's You: Premiere Sneak Peek - IGN FirstΝέο άλμπουμ και Web σειρά για τους Tenacious D.Swamp Thing: Στους... βάλτους και ο Len Wiseman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα