Ρεάλ – Σέριφ 1-2: Σοκ στο “Μπερναμπέου” από την πρωτάρα! (hls)

Τεράστια νίκη πέτυχε η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού (και οι δύο βασικοί) μέσα στη Μαδρίτη, επικρατώντας 2-1 της Ρεάλ! Η ομάδα από την Υπερδνειστερία κατάφερε να “λαβώσει” τη “Βασίλισσα” και να κατακτήσει το τρίποντο με απίθανο γκολ του Λουξεμβούργιου Τιλ στο 90ο λεπτό!

Η Σέριφ με έξυπνο τακτικό πλάνο και τον Αθανασιάδη να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις, άντεξε στην πίεση της Ρεάλ και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Γιακσιμπάεφ. Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά στο 65′, ωστόσο η

Σέριφ μπόρεσε να πάρει την σπουδαία νίκη με εκπληκτικό τέρμα του Τιλ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Κορυφαίος παίκτης των νικητών, οι οποίοι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο Champions League και βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, ήταν ο Αθανασιάδης! Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατέβασε τα… ρολά και με τις επεμβάσεις του κατάφερε να κρατήσει “ζωντανή” τη Σέριφ σε μια από τις πιο δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες. Καλή ήταν και η παρουσία του Κολοβού, ο οποίος αγωνίστηκε για 92 λεπτά.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Γκουτιέρεθ (66′ Κρόος), Αλάμπα, Μιλιτάο, Φερνάντεθ (66′ Ροντρίγο), Καμαβινγκά, Κασεμίρο (66′ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Αζάρ (66′ Γιόβιτς), Μπενζεμά

Σερίφ: Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Φερνάντο, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Άντο, Τραορέ, Κολοβός (92′ Νικόλοφ), Καστανέδα (78′ Ζούλιεν), Γιακσιμπάεφ (57′ Μπρούνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα