Ελληνικά Υποβρύχια: Είδαν ξαφνικά το Παπανικολής στο Καστελόριζο! Γλενταει τους Τούρκους ο Φλώρος

Ελληνικά Υποβρύχια: Είδαν ξαφνικά το Παπανικολής στο Καστελόριζο, με τον ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό, Κωνσταντίνο Φλώρο να… γλεντά τους Τούρκους.

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο Κων. Φλώρος με ανάρτησή του στο Facebook.

O Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook

του υποβρυχίου Παπανικολής, στο λιμάνι της Μεγίστης, έστειλε σαφές μήνυμα στην Άγκυρα, η οποία στο πλαίσιο της Γαλάζιας Πατρίδας αμφισβητεί την ελληνικότητα των νερών του συμπλέγματος του Καστελόριζου.

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, “διευκολύνοντας” έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν», υπογράμμισε ο ΓΕΕΘΑ.

Φυσικά η… σπόντα ήταν για τους Τούρκους, οι οποίοι είδαν και έπαθαν πέρσι το καλοκαίρι από τα ελληνικά υποβρύχια, τα οποία ήταν για σχεδόν δύο μήνες ο φόβος και ο τρόμος του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι “Αθέατοι” Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!», τόνισε.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που ελληνικό υποβρύχιο αναδύεται στο λιμάνι της Μεγίστης, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι αμφισβητούν το δικαίωμα της Ελλάδας να έχει στρατιωτική παρουσία στην περιοχή.

Ελληνικά Υποβρύχια: Είδαν ξαφνικά το Παπανικολής στο Καστελόριζο! Γλενταει τους Τούρκους ο Φλώρος

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα