Ρεάλ Μαδρίτης – Σερίφ: ΑΠΙΘΑΝΟΣ Αθανασιάδης κατεβάζει ρολά! (vids)

Η Σερίφ Τιρασπόλ πραγματοποιεί μια απίστευτη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες των Μολδαβών είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει υψώσει τείχος αποκρούοντας κάθε επιθετική ενέργεια από την παρέα του Μπενζεμά. Είτε σε δύο χρόνους, είτε με σωστές τοποθετήσεις ο Αθανασιάδης είναι ο λόγος που η Σερίφ κρατάει το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Γιακσιμπάεφ (25΄). 

Οι «μπλάνκος» τα έχουν βρει μπαστούνια

απέναντι στους Μολβαδούς, με τον νεαρό γκολκίπερ να κάνει το ματς της καριέρας του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η σημαντικότερη επέμβαση ήταν στη σέντρα-σουτ αλλά και στο φάουλ του Μπενζεμά, ενώ λίγο αργότερα έβγαλε το σουτ του Καζεμίρο.

Να λοιπόν που στην παρθενική της εμφάνιση στη φάση των ομίλων του Champions League, η Σερίφ απέχει ελάχιστα από το να κάνει «διπλό» στο γήπεδο της πιο πετυχημένης ομάδας όλων των εποχών στον θεσμό.

 Δείτε τις επεμβάσεις που πραγματοποιεί ο Γιώργος Αθανασιάδης:

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα