Ψήνεται ανταλλαγή Ικάρντι - Ντιμπάλα

Η είδηση ήρθε από την La Repubblica. Η ανταλλαγή του Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ με τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους δεν είναι πλέον σενάριο φαντασίας!

Όσο η σύζυγος και ατζέντης του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, δεν συμφωνεί με την Ίντερ για το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού φορ τόσο θα αυξάνονται οι φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι από τους νερατζούρι!

Η Γιουβέντους από το καλοκαίρι
του 2018 έχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φορ! Την ίδια ώρα ο Πάουλο Ντιμπάλα στην Γιουβέντους σε τριάντα-ένα παιχνίδια φέτος έχει παίξει μόλις δεκαέξι φορές σε όλο το παιχνίδι, συνήθως γίνεται αλλαγή!

Απόψε (1/3... 21:30 NS1) η Ίντερ παίζει με την Κάλιαρι εκτός έδρας και ο Ικάρντι είναι για ακόμη μια φορά εκτός αποστολής. Με δήλωσή του στο instagram για ακόμη μια φορά εξέφρασε την θέλησή του να λυθεί το ζήτημα κατηγορώντας πάντως την Ίντερ για το πρόβλημα που υπάρχει.

Την ίδια ώρα ο Ντιμπάλα δεν το λέει αλλά, θα ήθελε να παίζει περισσότερο! Η μεγάλη ανταλλαγή μοιάζει να είναι αρκετά κοντά με την Ίντερ να βρίσκει το νέο ηγέτη της και την Γιουβέντους έναν αξιόπιστο φορ που μπορεί επάξια να αντικαταστήσει τον 32χρονο πλέον, Μάντζουκιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα