Έρχεται το Borderlands 3;

Πολύ πιθανό.

H Gearbox ετοιμάζει ένα ειδικό show στο PAX East 2019, τονίζοντας ότι θα προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις. Μήπως μία από αυτές είναι και το Borderlands 3;

Στο επίσημο πρόγραμμα του event πάντως, η Gearbox θα κάνει την εμφάνισή της πρώτη πρώτη. Στην περιγραφή του show η εταιρεία αναφέρει "Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ρίξετε μια

behind-the-scenes ματιά στα Gearbox Software και Publishing, ενώ φυσικά θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε τα τελευταία νέα από τους δημιουργούς των Borderlands, Battleborn, Brothers in Arms και πολλών ακόμα. Θα προβούμε σε μεγάλες αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες και φυσικά εκπλήξεις, οπότε φροντίστε να μην το χάσετε."

Για να λέμε και την αλήθεια βέβαια, όλα αυτά ίσως δεν έχουν καμία σχέση με το Borderlands 3, ωστόσο εμείς έχουμε μερικούς λόγους να διαφωνήσουμε. Καταρχάς μόλις πέρσι η ΕΑ είπε πως θα καθυστερήσει λίγο η επόμενη προσθήκη στο franchise.

Εκτός από αυτό, μία διαρροή η οποία βγήκε στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν την περσινή Ε3, συμπεριλάμβανε στα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το Borderlands 3. Η ίδια διαρροή ανέφερε και τα Gears 5, Rage 2, Just Cause 4, τα οποία όλα έχουν κυκλοφορήσει στις αγορές.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια και το 2016, τη χρονιά δηλαδή που η Gearbox είχε δηλώσει πως ένα νέο Borderlands βρισκόταν στα σκαριά. Ένα χρόνο μετά, η εταιρεία έκανε και επίδειξη της Unreal Engine εξηγώντας τη σχέση που αυτή θα έχει με το παιχνίδι.

To 2017 μάλιστα η εταιρεία είχε πει ότι "Δουλεύουμε πάνω σε αυτό που θέλετε σχεδόν όλοι." Νομίζω πώς όλοι ξέρουμε πολύ καλά πάνω σε τι υπονοούσαν ότι δουλεύουν.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Όλες μας οι απορίες θα λυθούν στις 28 Μαρτίου που η Gearbox θα προβεί στις αποκαλύψεις που υποσχέθηκε. Μέχρι τότε όμως, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceO CEO της Gearbox κατηγορείται ότι δέχθηκε ένα κρυφό μπόνουςΑκόμα μία ανανέωση για το τηλεοπτικό "Van Helsing"'Φτερά έκαναν' σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια από τον οικογενειακό λογαριασμό του Randy Pitchford

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα