Όταν ο Ντέμης συνάντησε τον Τζόλε

Αυτή τη φορά ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οικοδεσπότης και ο Ντέμης Νικολαΐδης ο εκλεκτός καλεσμένος. Μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης, οι δυο τους συναντήθηκαν ενώπιον των σπουδαστών Προπονητικής και Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Όμηρος στο πλαίσιο σεμιναρίου με θέμα «η διαχείριση του άγχους και των συναισθημάτων στον πρωταθλητισμό».

Αποτελώντας και οι δύο περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι πρώτα απ’ όλα σέβονται το άθλημα που αγάπησαν και υπηρέτησαν απάντησαν
χωρίς περιστροφές στις ερωτήσεις των σπουδαστών, θυμήθηκαν τις παλιές μεγάλες τους στιγμές και αποσαφήνισαν ότι πρωταθλητισμός δε σημαίνει βγαίνω πρώτος, αλλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βγω πρώτος.

Υπογράμμισαν ακόμη τη σημασία της πνευματικής δύναμης και της συναισθηματικής ωριμότητας που απαιτείται ακόμη και στις μικρές ηλικίες, ενώ ο Νικολαΐδης δεν έκρυψε ότι κουβαλάει σαν ποδοσφαιρικό απωθημένο τη μη ολοκλήρωση της καριέρας του στην ΑΕΚ.

Κι επειδή η κουβέντα στριφογύρισε και στην προπονητική, όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό προπονητή έκανε «κολάζ». Ιδανικός προπονητής είναι αυτός που έχει την τακτική του Φερνάντο Σάντος και τη φιλοσοφία του Λορένθο Σέρα Φερέρ!
Keywords
Τυχαία Θέματα