Πρώτη ματιά στους Λαίδη και Αλήτη για την live-action μεταφορά

Πως σας φαίνονται;

Η Disney αποκάλυψε μια φωτογραφία, η οποία μας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της επερχόμενης live-action ταινίας, "Lady and the Tramp".

Ο Charlie Bean θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Andrew Bujalski. Οι Kiersey Clemons ως Darling, Thomas Mann ως Jim Dear, Yvette Nicole Brown ως Aunt Sarah, Adrian Martinez ως Elliot και Arturo Castro ως Marco θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, ενώ θα ακούσουμε τις φωνές των Tessa Thompson ως Lady, Justin Theroux

ως Tramp, Ashley Jensen ως Jackie, Benedict Wong ως Bull, Sam Elliott ως Trusty και Janelle Monáe ως Peg.

Η ταινία θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός πλούσιου σπάνιελ με το όνομα Lady και τη συνάντησή της με τον αδέσποτο Tramp. Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω την συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+ στις 12 Νοεμβρίου.

Δείτε την εικόνα (μέσω ComicBook) παρακάτω:

Εικόνα από το επερχόμενο "Lady and the Tramp".

Εχθές πραγματοποιήθηκε το Investor Day, όπου αποκαλύφθηκε ότι θα δούμε πρωτότυπο υλικό απ' όλα τα brands της εταιρείας - Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic - μεταξύ των οποίων τα "The Mandalorian", μια μίνι σειρά "Toy Story", όλες τις σεζόν του "The Simpsons" και το "The World According to Jeff Goldblum".

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε η είσοδος όλων των ταινιών του στούντιο, ντοκιμαντέρ που αφορούν την δημιουργία ταινιών και σειρών, ακόμα ένα Toy Story short με την Bo Peep, το "WandaVision" με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, το "Τhe Falcon and the Winter Soldier" με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan, η σειρά Loki με τον Tom Hiddleston, η σειρά "Star Wars" για τον Cassian Andor με τους Diego Luna και Alan Tudyk, το " High School Musical: The Musical: The Series" και πολλά ακόμη. Κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616", είδαμε επίσης προχθές, παρόλα αυτά δεν υπήρξε επιβεβαίωση για τη σειρά "Hawkeye".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΈχουμε την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπαςThe Lion King - Trailer 2The Addams Family - Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα