Το Disney+ θα φέρει 30 σεζόν "The Simpsons"

"Είμαι ο Homer Simpson, η νέα προσθήκη της Disney!"

Οι 30 σεζόν του "The Simpsons" θα γίνουν διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Homer, ο οποίος είπε, "Είμαι ο Homer Simpson, η νέα προσθήκη της Disney+. Χαιρετώ τον αυτοκράτορα, βάλε τα αυτιά σου, μικρέ [είπε στον Bart]". Έπειτα, κάθε μέλος της οικογένειας έβαλε τα αυτιά του Mickey Mouse.

Ο Dumbo έπεσε από τον ουρανό και η Maggie άρχισε να πετά με φτερά νεράιδας.

Στο μικρό βιντεάκι είδαμε αναφορές στη συγχώνευση των Disney και Fox, καθώς υπήρχαν μπαλόνια με την λέξη “Fox” καλυμμένη με ταινία, ένα πανό που έγραφε “Welcome Synergy”, ένα άγαλμα του Προέδρου της Disney, Bob Iger, ένα αυτόγραφο του Προέδρου της Fox, Rupert Murdoch, στα σκουπίδια και ένα άγαλμα του Darth Vader.

Το "The Simpsons" προβάλλεται μέσω της εφαρμογής Simpsons World, την οποία ξεκίνησε το FX το 2014, ενώ τα νεώτερα επεισόδια προβάλλονται στο Hulu. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2019, όλες οι σεζόν θα είναι διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Η Disney αποκάλυψε αρκετά νέα πράγματα κατά τη διάρκεια του Investors Day της, μεταξύ άλλων τα λογότυπα των "The Mandalorian" και "The Falcon and The Winter Soldier", και την επιβεβαίωση των σειρών "WandaVision" και "What If". Ετοιμάζει δέκα νέα shows και σειρά με πρωταγωνιστή τον Jeremy Renner ως Hawkeye.


IGN GreeceTo μέλλον των Simpsons στα χέρια της DisneyΤο "The Simpsons" θα σπάσει το ίδιο του το ρεκόρSDCC 2018: H 30η σεζόν του "The Simpsons" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα