Το Sekiro: Shadows Die πούλησε 2 εκατομμύρια μονάδες σε 10 ημέρες

Δύο εκατομμύρια πιθανώς σπασμένα χειριστήρια.

Το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια μονάδες σε 10 ημέρες.

Σύμφωνα με την Activision, ο αριθμός αυτός επιτεύχθηκε μεταξύ πωλήσεων σε Η / Υ, PlayStation 4 και Xbox One. Η Activision επιβεβαίωσε

στο IGN ότι αυτό περιλαμβάνει τόσο ψηφιακές όσο και φυσικές πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες.

"Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε με την FromSoftware για να βοηθήσουμε στο να γνωρίσουν ένα ολοκαίνουργιο franchise οι gamers σε όλο τον κόσμο", δήλωσε η Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων και Εμπορίας της Activision, Michelle Fonseca. "Οι φανς έχουν κάνει το Sekiro: Shadows Die Twice μια από τις απίστευτες κυκλοφορίες παιχνιδιού το 2019. Το παιχνίδι έχει αποδώσει καλά σε όλες τις πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου του PC και είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεχή υποστήριξη από gamers και κριτικούς."

Η Activision αποκάλυψε επίσης ότι το Sekiro ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα views στο Twitch την ημέρα κυκλοφορίας του, με περισσότερα από 631 εκατομμύρια λεπτά παρακολούθησης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας και 1,1 δισεκατομμύρια λεπτά παρακολούθησης μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία.

Το Sekiro ακολουθεί μια σειρά επιτυχημένων και ιδιαίτερα δύσκολων παιχνιδιών από τη FromSoftware, συμπεριλαμβανομένων των Demon Souls, Dark Souls και του Bloodborne.

Το 2016, το Dark Souls 3 έγινε το ταχύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι της Bandai Namco, επίσημα ξεπερνώντας τον προκάτοχό του κατά 61%, την εβδομάδα κυκλοφορίας.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceSekiro: Shadows Die Twice – Ανάλυση του ιαπωνικού trailerE3 2018: Ανακοινώθηκε νέος τίτλος της FromSoftwareSekiro Release Date and Collector's Edition Announced - IGN News

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα