Προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με Νάρσινχ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές ως το τέλος της μεταγραφικής σεζόν. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι θα είναι ο Λουτσιάνο Νάρσινχ, ο οποίος εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά των πρωταθλητών. Την περσινή σεζόν ο 28χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε σε 28 αγώνες με τη φανέλα των Ουαλών και πέτυχε ένα γκολ.
Στη Σουόνσι πήγε από την Αϊντχόφεν, ενώ είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης, όσο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Το 2014, στα προκριματικά του μουντιάλ της Βραζιλίας ο Νάρσινχ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Ολλανδίας, έχοντας μάλιστα μοιράσει τρεις ασίστ, αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός από τη λίστα που δηλώθηκε στην τελική φάση.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τη Σουόνσι για δανεισμό του παίκτη, ενώ και ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να ενισχύσει έτσι την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας τόσο στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (αν την Τρίτη 28/8 η ΑΕΚ δεν ...αυτοκτονήσει κόντρα στη Βίντι) όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ραντόγια και Αγκού στα υπόψιν για τη μεσαία γραμμή

Σε ότι αφορά στην ενίσχυση της ΑΕΚ στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή από τους Κιτρινόμαυρους είναι ο Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα και ο Μικέλ Αγκού της Πόρτο.

Ο 25χρονος Σέρβος χαφ πέρυσι μέτρησε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ γεμάτες σεζόν είχε και τα προηγούμενα χρόνια. Την τελευταία τετραετία ανήκει στη Θέλτα, ενώ πολλοί συνδυάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του (ως δανεικός) τόσο με την έλευση του προπονητή Αντόνιο Μοχάμεντ, όσο και με την τριπλή ενίσχυση των Ισπανών στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μικέλ Αγκού απ' την πλευρά του, επίσης στα 25 του χρόνια, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Πόρτο ότι πρέπει να βρει ομάδα αφού δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπούρσασπορ, με την οποία σε 24 ματς έβαλε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα