Προχωράει και του Πόνσε

Η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τη Ρόμα, αλλά και την πλευρά του παίκτη, πως θα τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν τόσο με την ιταλική ομάδα, όσο και με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, όταν πληροφορήθηκαν πως μπορεί να προχωρήσει συμφωνία για τον δανεισμό του. Οι ιθύνοντες
της ΑΕΚ ήθελαν να βεβαιωθούν πως δε θα υπάρξει νέα καθυστέρηση, εφόσον αποφασίσουν να προχωρήσουν την υπόθεση και για αυτό τον λόγο ήταν επιφυλακτικοί τις πρώτες ώρες, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Πόνσε δεν κατάφερε να βρει κάποια καλύτερη πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και τελικά φέρεται να συμφώνησε, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλύπτουν το συμβόλαιο του παίκτη και να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται η τελική συμφωνία και πως ο 21χρονος παίκτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα