H ώρα της στέψης έφτασε!

Η ώρα της στέψης για Γαλλία ή Κροατία έφτασε. Το εξαιρετικό σύνολο της παρέας του Μόντριτς, μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη που ο ένας παίζει για τον άλλον και δε σταματά να προσπαθεί με οποίες αναποδιές και αντιξοότητες.

Η ομάδα του φοβισμένου σε κάποια παιχνίδια Ντιντιέ Ντεσάν, των μεγάλων αστέρων και της ατομικής ποιότητας.

Η μεν Κροατία παίζει σε ένα τελικό που δεν έχει τίποτα να χάσει. Ποιός να πει οτιδήποτε σε περίπτωση που... στραβώσει το ματς, σε παίκτης που πέρασαν από τα μπαράζ για να φτάσει στη μεγαλύτερη
έως τώρα διάκριση της ιστορίας της.

Η δε Γαλλία ξέρει πως είναι το φαβορί. Και ως τέτοιο καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεν μοιάζει πιθανό να μπουν μέσα με ρίσκο και φουλ επίθεση οι Γάλλοι. Άλλωστε δε το έκαναν μέχρι τώρα, πως να το κάνουν σε έναν τελικό.

Οι Κροάτες έκαναν υπέρβαση και ίσως έχουν απέναντι τους τη μοναδική ομάδα που δεν της επιτρέπει ο προπονητής να πάρουν... τα μυαλά της αέρα. Ο Ντεσάν έχει και ως παίκτης εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Και η προσέγγιση της Γαλλίας να προστατεύει πάντα την περιοχή και μετά να αναζητά πράγματα στην επίθεση είναι τέτοια που λογικά δε θα επιτρέψει στην Κροατία να την πιάσει... στον ύπνο.

Η κόντρα μονομάχων με εξαιρετικούς παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκεί που κρίνονται τα περισσότερα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η απολαυστική κόντρα δυο ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αναμενόμενα κλειστό ματς. Με ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και βάση των φιναλίστ την τακτική!
Keywords
Τυχαία Θέματα