Ετοιμάζει τριπλό χτύπημα και συνεχίζει...

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΕΚ με την επιστροφή της ομάδας από το Κίελτσε της Πολωνίας όπου τις 12 προηγούμενες μέρες πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ενίσχυση σε τουλάχιστον τρεις θέσεις και όπως φαίνεται είναι πλέον θέμα χρόνου να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Λούκας Μπογέ της Τορίνο αποτελεί τον εκλεκτό του Έλληνα προπονητή, περισσότερο για τα άκρα της επίθεσης και λιγότερο για
την κορυφή, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς για τρία επιπλέον χρόνια.

Παρόμοια αναμένεται να είναι η συμφωνία και με τον Άλεφ Ντος Σάντος. Ο 23χρονος διεθνής με την ελπίδων της Βραζιλίας συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Μπράγκα και είναι πολύ πιθανό στις αρχές της εβδομάδας να αφιχθεί στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τη θέση στα χαφ ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή με πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, αφού ο Άλεφ μοιάζει αγωνιστικά με τον Σιμόες και τον Γαλανόπουλο.

Σε ότι αφορά στην κορυφή της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ προ ημερών απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Εζεκίελ Πόνσε, το νέο "άνοιγμα" της Ρόμα προς την ελληνική ομάδα, επανέφερε το θέμα στην επικαιρότητα. Ο Αργεντινός δεν έχει προχωρήσει τον δανεισμό του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο είναι πλέον και πάλι ορατό, δίχως πάντως επίσημα η Ένωση να βγάζει προς το έξω το παραμικρό.

Εκτός απ' τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή για την Ένωση. Ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλά τι μπορεί να δώσει στην ομάδα ο Φινλανδός άσος και είναι πιθανό, μετά τον Παναθηναϊκό, να συνεργαστούν ξανά.
Keywords
Τυχαία Θέματα