Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ;

Ανυπόμονος για την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει ο Λόταρ Ματέους. Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, αρθρογραφώντας στη Sun, επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος, είναι ο μεγαλύτερος που μπορεί να κατακτήσει ένας ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τον Ματέους, δύο ομάδες από την Πρέμιερ λιγκ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με άλλες 6 ομάδες, είναι τα φαβορί για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Πρωταγωνιστεί με τρεις τίτλους την τελευταία τριετία. Το να κατακτήσει και τέταρτο σερί μοιάζει με θαύμα. Ο Ματεόυς δεν πιστεύει ότι χωρίς τον Ρονάλντο μπορεί κάποια ομάδα να τρομάξει με τους Μαδριλένους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Με τον Μεσι της Μπαρτσελόνα και όχι της Εθνικής Αργεντινής, η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει τα πάντα, καθώς το σύστημα της ομάδας του είναι πιο εύκολο γι΄αυτόν να δείξει το τεράστιο ταλέντο του. Επίσης και ο Βιντάλ είναι ένας παίκτης που μπορεί να επέμβει δυναμικά στη ροή ενός παιχνιδιού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Είδαμε τα προηγούμενα χρόνια ότι η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα με τον Ρονάλντο θα γίνει σίγουρα καλύτερη. Αλλά δεν στοιχηματίζει ο Ματέους, ότι πέρα από τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Οι Βαυαροί θυμίζουν στον Ματέους ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πιέζει πιο ψηλά, προσπαθώντας με επιθετικό τρόπο να κερδίσει την κατοχή.
Τα τελευταία χρόνια ανέκαθεν υπέφερε από τραυματισμούς βασικών παικτών, στο πιο κρίσιμο σημείο, τον Απρίλιο ή τον Μάιο.
Αυτό ήταν ένα μειονέκτημα που δεν μπορούσε η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο. Πρέπει όμως να έχει τον Νόιερ, τον Μπόατενγκ, τον λεβαντόφσκι, τον Ρόμπεν σε άριστη κατάσταση για να φτάσει ως το τέλος.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Αν δεις τους παίκτες που διαθέτει στην επίθεση, πραγματικά εντυπωσιάζεσαι. Εμπαπέ, Ναϊμάρ, Καβάνι. Αλλά δεν πιστεύει ο παλιός Γερμανός άσος ότι έχει την απαραίτητη ισορροπία σαν ομάδα. Επίσης είχε την μεγάλη ευκαιρία τα προηγούμενα 2 χρόνια απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν έχει το «μέταλλο» για το τρόπαιο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Θα μπορούσε αυτή η ομάδα να πάρει το τρόπαιο, παίζοντας μάλιστα τον τελικό στο δικό της γήπεδο. Είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που σίγουρα θα τους το μεταδώσει ο Σιμεόνε.
Πέρα από τις παραπάνω ομάδες ο Ματέους δεν βλέπει κάποια έκπληξη, όπως για παράδειγμα έκανε η Μονακό, φτάνοντας στα ημιτελικά πριν από λίγα χρόνια. Ίσως Η Τότεναμ θα μπορου΄σε να φτάσει στους «8», κάτι που δεν μπορούν να το καταφέρουν, η Ίντερ, η Ρόμα, η Νάπολι και η Βαλένθια.

Οι 8 ομάδες σύμφωνα με τον Ματέους που θα είναι στους «8» Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης
Keywords
Τυχαία Θέματα