"Πιστεύω στους παίκτες μου!"

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε καλό Πάσχα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους "ασπρόμαυρους". Αντιθέτως, τώρα ξεκινά η προσπάθεια για το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτό ακριβώς εστιάζει και
ο προπονητής των "ασπρόμαυρων", Γιούρι Φιλίποφ.
Ο Ουκρανός τεχνικός του "Δικέφαλου" σε δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (30/4) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε για την πρώτη αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων" με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (3/5) στην "ερυθρόλευκη" έδρα: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αφήνουμε πίσω τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου και τις διακοπές των εορτών και συγκεντρωνόμαστε στον τελικό".

Και συμπλήρωσε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα: "Ξεκινάμε την Παρασκευή με το πρώτο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών μου, είναι έμπειροι και έχουν αγωνιστεί σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό για την ομάδα μου".
Keywords
Τυχαία Θέματα