Χωρίς Καραγκούνη ο Πλατανιάς

Με μοναδικό απόντα τον Καραγκούνη ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής της Football League κόντρα στον Ηρακλή στα Πηγάδια που θα κρίνει και τη 2η θέση.

Ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής εκεί όπου οι Κρητικοί θέλουν μόνο νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για τη θέση των μπαράζ.

Αναλυτικά
το Δελτίο Τύπου της ομάδα του Πλατανιά:

"Οι μέρες του Πάσχα πέρασαν και μαζί τους πέρασε και το ρεπό που είχε δώσει ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, στους παίκτες της ομάδας μας.
Η ξεκούραση, όχι μόνο η σωματική, αλλά και η ψυχολογική ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα βγήκε ένα ιδιαίτερο εξαντλητικό πρόγραμμα αγώνων.

Παράλληλα όμως, η επαναφόρτιση των «μπαταριών» ήταν επιβεβλημένη, καθώς μπροστά μας έχουμε το τελευταίο βήμα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League.

Την Κυριακή 5 Μαΐου, μας περιμένει ένας ακόμα τελικός. Ο 30ός που δίνουμε για φέτος, ο οποίος μάλιστα ίσως να μην είναι ο τελευταίος. Στόχος της ομάδας μας είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν, προκειμένου να βρεθεί εκείνη στο μπαράζ που θα κρίνει την άνοδο στην Super League.

Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι η 2η θέση δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, όμως ο Πλατανιάς είναι αποφασισμένος να κάνει το καθήκον του και από κει και πέρα ό,τι βγει.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή στα Περιβόλια ξεκίνησε από σήμερα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση προοδευτικής επανένταξης μετά από ρεπό με ασκήσεις συναρμογής, τεχνικής, ευλυγισίας, ευκινησίας, καθώς και παιχνίδια ομαδικής επιθετικής τακτικής.

Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, εκτός του Καραγκούνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού".
Keywords
Τυχαία Θέματα