Με ελληνική υποστήριξη ο Γιάννης! (pic)

Δύσκολο έργο έχει απόψε (1/5) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας. Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν στην πρώτη αναμέτρηση να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς κι έτσι πρέπει να νικήσουν για να φέρουν και πάλι τη σειρά στα ίσα, ώστε να ελπίζουν στη συνέχεια σε μπρέικ μέσα στη Βοστόνη, ώστε να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν εξ αρχής.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους Μπακς να ισοφαρίσουν τις νίκες απόψε, πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στήριξη και από την Ελλάδα!
Ναι, μάλιστα, κι από τη χώρα μας. Βρίσκονται ήδη στην έδρα των "Ελαφιών" οι μαθητές που κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης της "Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών", όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό ποστάρισμα των Μπακς στο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Students from Greece who won the Panhellenic Recycling Competition of @A_antapodotiki have flown to Milwaukee to support @giannis_an34 and the Bucks tonight!!#FearTheDeer | #ThisIsWhyWePlay pic.twitter.com/mT4TcT6yoU

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 30 Απριλίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα